Traijnimi Baze në psikotramatologji (Tetove 2019) Albanian Language

Mbas eksperiencës  EMDR ALBANIA në të cilën u trajnuan me shumë se 100 terapiste në teknikën EMDR. Mora vendimin personal  të vazhdoja rrugëtimin tim personal “Ekletik” mbi teknika të ndryeshme përsa i përket psikoterapise,dhe në veçanti përsa i përket psikotraumatologjise. Kjo ka qene shkaku dhe ndarja ime personale nga  shoqata që vet krijova në Shqiperi.  EkletismiContinua a leggere “Traijnimi Baze në psikotramatologji (Tetove 2019) Albanian Language”

La tecnica EMI per superare i traumi e le fobie in modo rapido

Articolo scritto da Elisabetta Ranghino Sapevate che esiste una sostanza chimica corrosiva, altamente tossica, utilizzabile come arma di distruzione di massa, ma che allo stesso tempo si vende sotto vari nomi commerciali, è utilissima come disinfettante per la casa, il cibo e le attrezzature ospedaliere, rende pulita e limpida l’acqua delle piscine, e può perfinoContinua a leggere “La tecnica EMI per superare i traumi e le fobie in modo rapido”